...

De winkel van Zoete Zaken is gevestigd in een monumen-taal herenhuis uit 1897, met prachtige versierde plafonds en kroonluchters. Omdat het vroeger een woonhuis was hangt er een gezellige huiselijke sfeer.

Alles wordt gebakken in de keuken bij de winkel en is dus heel vers... De lekkernijen staan uitgestald op de toonbank. Elke dag is er een aantal verschillende taarten en kleinere lekkere dingen zoals cupcakes, muffins en brownies. In de winkel staat een grote tafel waaraan je lekker kunt zitten met een kopje koffie, thee of fris.
Iedereen kan aanschuiven, waardoor er vaak leuke spontane ontmoetingen ontstaan. In de winter kun je lekker bij de haard zitten. 

Regelmatig komen er stadswandelingen langs vanwege de
rijke geschiedenis van het huis. De bekende brabantse schrijver Walter Breedveld woonde en werkte er lange tijd.

Zo gauw de zon zich laat zien in de tuin kun je ook lekker buiten zitten onder de oude koperbeuk. Er zijn verschillende zitjes waar je heerlijk rustig kunt genieten van één van de best bewaarde geheimen van Tilburg... De tuin ligt op het noorden maar biedt genoeg zonnige plekken de hele dag door.  


Ongeveer om de maand exposeert een kunstenaar zijn of haar werk in de winkel van Zoete Zaken. Voor meer informatie zie het menu-item Kunst.