Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je bij Zoete Zaken je kinderfeestje vieren! Jullie mogen eerst een lekker glas limonade vullen bij de limonadefontein en voor de jarige job is er een mooi versierde stoel. Als de limonade op is gaan we aan de gang!

Iedereen krijgt zes cupcakes. Dit zijn kleine cakejes in een kleurig papiertje. Die gaan we versieren met een laagje fondant. Fondant lijkt op klei maar deze "klei" is ook nog lekker om te eten! Nadat je een mooi gekleurd laagje op je cupcakes hebt gemaakt ga je ze versieren. Hier kun je allerlei uitstekertjes voor gebruiken zoals bloemetjes of sterretjes. Ook zijn er suikerparels in alle kleuren van de regenboog waarmee je je cakejes extra mooi kunt maken. Als je nog tijd over hebt kun je ook het doosje mooi versieren met stiften, stempels, stickers. Tussendoor drinken we nog een keertje limonade uit de fontein met iets lekkers erbij.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: € 17,50 per kind
Aantal kinderen: vanaf 6 tot maximaal 12

Je vader of moeder kan er gezellig bij blijven maar ze mogen jullie na afloop ook weer ophalen. De winkel van Zoete Zaken wordt extra leuk en feestelijk versierd. Het is natuurlijk ook mogelijk om het kinderfeestje op locatie te doen. Bijvoorbeeld bij jullie thuis! Er komen dan reiskosten en een eenmalig bedrag van € 20,- bij.